Διαβάστε:»

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΠΑΤΡΑ (βίντεο)


Συνταγμα

Πρωτοφανείς διαστάσεις προσλαμβάνει η σημερινή συγκέντρωση των Αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ είχαν κατακλυστεί όχι μόνο η Πλατεία Συντάγματος, αλλά και η Αμαλίας, η Φιλεlλήνων, η Μητροπόλεως, η Πανεπιστημίου, η Σταδίου και όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία, η οποία κυριολεκτικά ασφυκτιά!

Περισσότεροι από 100 χιλιάδες συγκεντρωμένοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων! Στους παλαιότερους η συγκέντρωση θυμίζει κάτι από τις τεράστιες πολιτικές συγκεντρώσεις της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90.

Σημαίες, σφυρίχτρες, πανό και άδεις κατσαρόλες με τα γνωστά μηνύματα ενάντια στο μνημόνιο «πρωταγωνιστούν» και σήμερα
Θεσσαλονίκη

Η δυνατή βροχή έπληξε την συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Λευκό Πύργο. Η νεροποντή δεν μπόρεσε να μην αποτελέσει τροχοπέδη για τους ήδη μαζεμένους διαδηλωτές αλλά και αυτούς που είχαν τη διάθεση να κατέβουν.

Κρητη

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώνονται στις κεντρικές πλατείες σε ολόκληρο το νησί στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης που διοργανώνουν οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες ανά την Ευρώπη.

Οι συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν εναντίον των ασφυκτικών οικονομικών μέτρων, της απάθειας του κοινωνικού συνόλου και της συνολικής απαξίωσης του πολιτικού συστήματος...

Πριν Γράφαμε

Πάνω από 100000 χιλιάδες κόσμου αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα και ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται κατά ομάδες.   Κλειστές Αμαλίας - Πανεπιστημίου - Σταδίου - Ερμού - Φιλελλήνων. Μεγαλειώδης Συγκέντρωση. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΛΟΙ στις κεντρικές πλατείες. Οι "αγανακτισμένοι" πολίτες από όλη την Ευρώπη σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου στις 6 το απόγευμα μαζευόμαστε για να διαδηλώσουμε ενάντια σε αυτούς που μας αντιμετωπίζουν ως εμπόρευμα και καταπατούν τα δικαιώματά μας. Με το σύνθημα "Δημοκρατία τώρα" όλοι να γίνουν μία φωνή, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, και να αντιδράσουμε στους πολιτικούς και τους τραπεζίτες, σε εκείνες τις πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις που ευθύνονται για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣΔείτε ζωντανά από Σύνταγμα - κάντε κλικ στο play (σε περίπτωση που σταματήσει να λειτουργεί το steaming δείτε εδώ)

ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

Δείτε βίντεο

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΑΤΡΑ


Δ ι α φ η μ ί σ ε ι ς
Σχόλια 

Πολιτικη

Οικονομια

Εγκληματικοτητα

Κοινωνια

Τεχνολογια

Περιβαλλον

Αθλητικα

Παιδεια


online-

Επιστροφή στην κορυφή Copyright © 2010 | atithaso